Wadi Lahami Village
Marsa Alam Parel van het Zuiden Wadi Lahami Village

Wadi Lahami Village

starstarstar

Wadi Lahami Village

Wadi Lahami Village

Het Wadi Lahami Village is het meest zuidelijk gelegen "Eco Diving Village" van de Red Sea Diving Safari.

Wadi Lahami is een wat kleiner kamp en ligt op circa 2 uur rijden van Marsa Alam Airport. Lekker ver weg van de toeristische gebieden dus. het kamp bestaat uit tenten, chalets, een restaurant en lounge. Duiken vanaf Wadi Lahami mag alleen bij minimaal 30 gelogde duiken. Ook is duiken met een duikcomputer er verplicht!

Kite Station
Wadi Lahami Village Kite Station ligt direct aan een grote baai met zacht zand. Voor ervaren kiters is er de vrijheid om uit de buurt van de baai te kiten, waar je tijdens het seizoen een aantal zeer uitdagende golven vindt. Het centrum beschikt ook over een eigen, prachtige lounge met bar en toilet.

Catering
In de centrale zitruimte worden eenvoudige, maar zeer smakelijke maaltijden geserveerd. Tijdens een duiktrip worden lunches of kleine snacks op de zodiac genuttigd. Thee, koffie, water en frisdrank is de hele dag door verkrijgbaar in de kleine bar, waar je 's avonds ook voor een biertje terecht kunt.

Soft All Inclusive formule
Coca Cola, Pepsi, 7Up, Sprite, Fanta, mineraalwater, thee en koffie zijn inclusief. Daarnaast kun je tegen betaling ijs, espresso, verse vruchtensappen, light softdrinks, bier, chips, chocolade en souvenirs zoals T-shirts en sweatshirts verkrijgen.

Kamers
Er zijn in het kamp verschillende kamer types. Hieronder beschreven.

Tenten
De tenten staan midden op het strand en zijn zeer simpel ingericht. tenten zijn geschikt voor 1-2 personen. Er is geen airco aanwezig, maar wel is er dankzij een bepaalde constructie sprake van een natuurlijk airco. In de tenten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig

Madiafa chalets
Deze wat luxer ingerichte chalets beschikken over eigen badkamer faciliteiten. Ook de chalets zijn zo gebouwd dat er sprake is van natuurlijke koeling. Vrijwel alle chalets hebben een prachtig uitzicht op zee.

  • Chalet
    Chalet
  • Duiken
    Duiken
  • Resort
    Resort