Marsa Shagra Village
Marsa Alam Parel van het Zuiden Marsa Shagra Village

Marsa Shagra Village

starstarstar

Marsa Shagra Village

Marsa Shagra Village

Een aanrader! Prachtige parel wit zand strand en een overweldigend huisrif.
Ideaal voor duiken en ontspanning.
Marsa Shagra is een kamp en maakt onderdeel uit van de South Red Sea kampen. Marsa Shagra ligt op 40km vanuit het vliegveld van Marsa Alam. In het kamp is rust en natuurlijk schoon niet te missen. Behalve de zeer primitieve tenten midden op strand zijn er ook wat luxer uitgeruste accomodatie mogelijkheden zoals hutten of chalets.
Het kamp beschikt over een prachtig huisrif, waar ongelimiteerd duiken toegestaan is.

Restuarants & Cafe's
Het kamp beschikt over een restaurant, lounge en bar. De lounge op het strand zelf is qua locatie geweldig.

Sport en Recreatie
prive-strand, voetbal, strand volleybal, kinderspeelplaats, paard en kameel rijden en beach buggies

Kamers
Er zijn in het kamp verschillende verblijf types. Hieronder beschreven.

Tenten
De tenten staan midden en dichtbij op het strand en zijn zeer simpel ingericht. De tenten zijn 3,5m bij 3,5m. Tenten zijn geschikt voor 1-2 personen. Er is geen airco aanwezig, maar wel is er dankzij een bepaalde constructie sprake van een natuurlijk airco. In de tenten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig. De toiletten en douchecabines zijn op loopafstand.

Royal tenten
De Royal tenten staan midden op het strand. De tenten zijn 5m bij 5m. De tenten zijn geschikt voor 1-2 personen. Royal tenten beschikken over een minibar, ventilator en zitzak . In de tenten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig. De toiletten en douchecabines zijn op loopafstand.

Hutten
De hutten bevinden zich hoger gelegen dan de tenten. Hutten beschikken over 2 aparte bedden, kast en ventilator. Voor de hutten bevind zich een klein terras. In de hutten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig. De toiletten en douchecabines zijn op loopafstand.

Chalets
Deze wat luxer ingerichte chalets beschikken over eigen badkamer en handdoek faciliteiten. De chalets beschikken ook over ventilator, kast en en eigen terras. Ook de chalets zijn zo gebouwd dat er sprake is van natuurlijke koeling. Vrijwel alle chalets hebben een prachtig uitzicht op zee.

Deluxe Chalets
De Deluxe Chalets zijn de meest luxere ingerichte chalets in het village. De challets beschikken over eigen badkamer en handdoek faciliteiten. De chalets beschikken ook over airco, minibar, kast en en eigen terras. Vrijwel alle chalets hebben een prachtig uitzicht op zee.

Soft All Inclusive
- Ontbijt, lunch en diner in buffet vorm.
- Soft drinks, water, koffie en thee.

  • Restaurant aan zee
    Restaurant aan zee
  • Duikbasis
    Duikbasis
  • Marsa Shagra Steiger
    Marsa Shagra Steiger